Személyi edzés

Mozgásélmény, hogy a mozgás az aktív tevékenység mellett élmény is legyen! Fő célcsoportba azok az aktív nők tartoznak, akik olyan mozgást keresnek, ami a napi munka mellett levezető, egészségmegőrző és természetesen a testüket is karbantartja. Nos, ez a mozgás a pilates. Eredeti klasszikus pilates matracos, egyéni gépes (reformer, chair, stick), kiseszközös órákon vehetsz részt, amitől tested erősebb, rugalmasabb lesz, pozitívan hat a testtartásodra is és persze szépen formál is. A pilates, mint kiegészítő mozgás is kiváló egyéb sportot űzőknek, hiszen az ellenállással szemben végzett gépes órák, még intenzívebb fejlődést eredményeznek. A pilates rendszeres gyakorlása a core izmok erősítése mellett, növeli a gerinc mozgékonyságát, és testtudatot is fejleszti.

Lehetsz ülőmunkát végző vagy hobbi sportoló kiegészítő mozgásra, keresztedzésre szükséged van. Mobilizálj, lazíts vagy használd a pilates adta lehetőségeket! Így lesz mozgásod is élmény! 

Egyéni órák:

  • TripleX training ® (mobilizáció, stabilizáció, mozgásminták újratanítása)

  • PEAK pilates ® - klasszikus pilates  

  • gerincedzés

  • BOSU ® Kids mozgásfejlesztő óra

 

MOZGÁS AJÁNLÓ!

Megváltoztak a mindennapjaink, de ezért még a mozgást ha teheted, ne hagyd ki a mindennapjaidból! Meglátod több energiád lesz és könnyebbek lesznek a hétköznapok is!


Válaszd a mozgást és maradj aktív! 


Lazító, könnyed órára szeretnél mozogni? Vagy kiegészítő mozgást keresel, akár a futásod mellé? A TripleX Mobility egy teljes újjászületés, ahol lazítjuk az izmokat, fasciákat és terhelés közben végzünk mobilizálást. Tökéletes választás a beszűkült izületek nyitására és, hogy nap, mint nap jól érezd magad! 


 Egy óra kellemes átmozgatás, a könnyed napi mozgásért!

Nincs időd 1 órát mozogni? Nos, akkor két részletben tornázz! Íme az első röpke félórás kellemes TripleX Mobility óra, melyet a kiemelt szövegre kattintva érsz el! 

És a második félóra TX óra

Kattints a kiemelt szövegre és már tornázhatsz is! 


A mozgásra hangolódásért a kiemelt szövegre kattintva egy mini lábtornát találsz:

 

TripleX training®

MINŐSÉGI MOZGÁS=EGÉSZSÉGES GERINC

Egy modern szemléletű háromlépcsős mozgásprogram, amely az alapoktól építi fel újra a helyes mozgásmintákat. 3 modul (mobilizálás, stabilizálás, mozgásminták újratanítása) - modulonként 5 - 5 alkalom. 

Mobilizálni az aktív sport mellett, és mobilizálni preventív, rehabilitációs céllal egyaránt lehet. Órák, ahol az izmokat, fasciákat lazítjuk és az izületi mozgástartományokat növeljük. Kellemes átmozgatás.

2. modul - A lumbális (ágyéki) gerinc stabilizációja 

3. modul - A helyes mozgásminták (újra)tanítása

http://www.triplextraining.hu

Egyéni igényeknek megfelelő, személyre szabott órára bejelentkezés: +36 30 282 76 08 telefonon.