Személyi edzés

Mozgásélmény, hogy a mozgás az aktív tevékenység mellett élmény is legyen. Fő célcsoportba azok az aktív nők tartoznak, akik olyan mozgást keresnek, ami a napi munka mellett levezető, egészségmegőrző és természetesen a testüket is karbantartja. Nos, ez a mozgás a pilates. Eredeti klasszikus pilates matracos, egyéni gépes, kiseszközös órákon vehetsz részt, amitől tested erősebb, rugalmasabb lesz, pozitívan hat a testtartásodra is és persze szépen formál is. A pilates, mint kiegészítő mozgás is kiváló egyéb sportot űzőknek, hiszen az ellenállással szemben végzett gépes órák, még intenzívebb fejlődést eredményeznek. A pilates rendszeres gyakorlása a core izmok erősítése mellett, növeli a gerinc mozgékonyságát, és testtudatot is fejleszt.

Lehetsz ülőmunkát végző vagy hobbi sportoló kiegészítő mozgásra, keresztedzésre szükséged van. Mobilizálj, lazíts vagy használd a pilates adta lehetőségeket! Így lesz mozgásod is élmény! 

Egyéni órák:

  • TripleX training ® 

  • PEAK pilates ®  

  • gerincedzés

  • BOSU ® Kids

 

TripleX training®

MINŐSÉGI MOZGÁS=EGÉSZSÉGES GERINC

Egy modern szemléletű háromlépcsős mozgásprogram, amely az alapoktól építi fel újra a helyes mozgásmintákat. 3 modul (mobilizálás, stabilizálás, mozgásminták újratanítása) - modulonként 5 - 5 alkalom. 

Mobilizálni az aktív sport mellett, és mobilizálni preventív, rehabilitációs céllal egyaránt lehet. Órák, ahol az izmokat, fasciákat lazítjuk és az izületi mozgástartományokat növeljük. Kellemes átmozgatás.

2. modul - A lumbális (ágyéki) gerinc stabilizációja 

3. modul - A helyes mozgásminták (újra)tanítása

http://www.triplextraining.hu

Egyéni igényeknek megfelelő, személyre szabott órára bejelentkezés: +36 30 282 76 08 telefonon.