BOSU Kids

A BOSU Kids mozgásfejlesztő foglalkozásokon játékos feladatokon keresztül fejlesztünk, amelyek nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is fejleszti a gyermekeket. Ezekkel a mozgásgyakorlatokkal testi fejlődésüket alapozzuk meg, így a tanult mozgásmintákat magukkal vihetik felnőtt életükbe is.
Megtanulnak koncentrálni is, magukra figyelni, játékosan fejlődnek, miközben egész testük átmozgatásra kerül.

A BOSU® tréner megmozgatja a teljes testet: állva, ülve, guggolva, térdelve, hason fekve, ugrálva végezhetők vele egyensúlyfejlesztő és erősítő gyakorlatok.
Instabilitása miatt folyamatos koncentrációra és tudatos testmozgásra késztet, megmozgatja a gerincet és a csípőt stabilizáló izmokat is.
A talpnak is intenzív szerep jut, hiszen fontos szerepe van az egyensúly érzékelésében, megtartásában.

egy kis ízelítő a BOSU® Balance Trainerről..

BOSU® KIDS foglakozásokkal a

Buborékok nyári táboraiban is találkozhatsz!

A csoportos foglalkozásokon egyéni, páros és csoportos gyakorlatokat is végzünk, így a mozgáson kívül fejlődik a gyermekek társaikra való odafigyelése, türelme, alkalmazkodási képessége is. Egyéb kiseszközökkel is kiegészítjük az órákat, úgy, mint a fitball, gumilabda, karika, egyensúlyozó félgömb.
Magyarországon végzett felmérési eredmények is alátámasztják a gyermekek fejlődésének sikerét, mind a mozgáskoordináció, testkép, téri orientáció, idegrendszeri fejlődés terén is.

A csoportos foglalkozásokon kívül, egyéni órákra is lehetőség van. Az időpont egyeztetése telefonon történik. A csoportos órák jelenleg szünetelnek. 

De íme otthonra néhány játék és mozgás! Kattints a kiemelt szövegre és már mozoghattok is!

Az órán játékos mozgásfejlesztés történik, ahol mind a mozgáskoordináció, az egyensúly, a stabilitás feladatai is szerepelnek, de gimnasztikai és nyújtó gyakorlatok is. Ezeket a mozgásgyakorlatokat a szenzibilis életkorban alkalmazva a gyermekek iskolai létét készíthetjük elő, fejlődik az idegrendszer, a finommotorikus képesség és a téri orientáció is. 

 

Szeretnéd ha játék közben fejlődne a gyermeked?

A BOSU® KIDS órák a gyerekek mozgásfejlesztéséért!

Egyéni órára bejelentkezés 

a +36 30 282 76 08 telefonon.