BOSU Kids

Szeretnél többet tenni gyermeked mozgásfejlődéséért?

A BOSU® EGYENSÚLY FEJLESZTŐ ESZKÖZ HASZNÁLATA NEMCSAK A GYERMEKEK MOZGÁSFEJLŐDÉSÉRE, HANEM AZ IDEG-INGER KAPCSOLATRA ÉS EGYÉB TERÜLETEINEK FEJLŐDÉSÉRE IS NAGY HATÁSSAL VAN.
INSTABILITÁSA MIATT FOLYAMATOS KONCENTRÁCIÓRA ÉS TUDATOS TESTMOZGÁSRA KÉSZTET, MEGMOZGATJA A GERINCET ÉS A CSÍPŐT STABILIZÁLÓ IZMOKAT IS. 

A játékos feladatok nemcsak fizikailag fejleszti őket, hanem mentálisan is, ezekkel a mozgásgyakorlatokkal testi fejlődésüket alapozzuk meg, így a tanult mozgásmintákat magukkal vihetnek felnőtt életükbe is.
Megtanulnak koncentrálni is, magukra figyelni, játékosan fejlődnek miközben egész testük átmozgatásra kerül.

A BOSU® tréner megmozgatja a teljes testet: állva, ülve, guggolva, térdelve, hason fekve, ugrálva végezhetők vele egyensúlyfejlesztő és erősítő gyakorlatok.
Instabilitása miatt folyamatos koncentrációra és tudatos testmozgásra késztet megmozgatja a gerincet és a csípőt stabilizáló izmokat is.
A talpnak is intenzív szerep jut, hiszen fontos szerepe van az egyensúly érzékelésében, megtartásában.

egy kis ízelítő a BOSU® Balance Trainerről..

BOSU® KIDS foglakozásokkal a

Buborékok nyári táboraiban is találkozhatsz!

A csoportos foglalkozásokon egyéni, páros és csoportos gyakorlatokat is végzünk, így a mozgáson kívül fejlődik a gyermekek társaikra való odafigyelése, türelem, alkalmazkodási képességei is egyaránt. Egyéb kiseszközökkel is kiegészítjük az órákat, úgy, mint a fitball, gumilabda, karika, egyensúlyozó félgömb.
Magyarországon végzett felmérési eredmények is alátámasztják a gyermekek fejlődésének sikerét, mind a mozgáskoordináció, testkép, téri orientáció, idegrendszeri fejlődés vagy a finommotorikus képességek terén is.

A csoportos foglalkozásokon kívül egyéni órákra is lehetőség van. Az időpont egyeztetése telefonon történik. 

A kiscsoportos foglalkozáson minden gyerek 1-1 BOSU® Balance Trainerrel dolgozik. 

A játékos feladatok nemcsak fizikailag fejleszti őket, hanem mentálisan is, ezekkel a mozgásgyakorlatokkal testi fejlődésüket alapozzuk meg, így a tanult mozgásmintákat magukkal vihetik felnőtt életükbe is. Megtanulnak koncentrálni is, magukra figyelni, játékosan fejlődnek miközben egész testük átmozgatásra kerül.

 

Szeretnéd ha játék közben fejlődne a gyermeked?

A BOSU® KIDS órák a gyerekek mindennapi mozgásfejlesztéséért!

Ha kérdésed van,

vagy egyéni órára szeretnétek bejelentkezni akkor hívj! +36 30 282 76 08 telefonon.